El Noia Freixenet es proclama campió d’Espanya Juvenil

0
104

L’equip juvenil del Noia Freixenet s’ha proclamat campió d’Espanya Juvenil després de superar el Barça per 1-4 a la final celebrada el passat diumenge a Vila-seca. El partit es va posar de cara ja a la primera part amb dues dianes de Pau Andreu i Oriol Bou. Tot i així, el Barça va aconseguir retallar distàncies just abans del descans amb un gol de Quim Gabarró.

El partit va quedar totalment obert de cara a una segona part en la qual no es va moure el marcador fins que quedaven 10 minuts, quan Taiga Rex Darbyshire va fer l’1-3. A punt de finalitzar, Max Moreno va aprofitar una contra per fer el definitiu 1-4 i rubricar el triomf pels de Sant Sadurní, que han sumat aquest títol al Campionat de Catalunya aconseguit fa quinze dies, també contra el Barça.