Els Diables a la Festa Major dels Petits (Foto: Maria Rosa Ferré)

El dia 23 de maig s’obre el període d’inscripció per participar a la Festa Major dels Petits de Vilafranca del Penedès. Des d’aquest dia i fins al 30 del mateix mes, es podrà fer el tràmit en línia a través de la web www.vilafranca.cat o bé presencialment al Servei de Cultura (a l’Escorxador) de dilluns a divendres de 5 a 7 de la tarda. Enguany s’ofereixen 330 places en els balls que hi tenen representació. A més, els infants també tenen opció de formar part dels Falcons i de les colles castelleres infantils.

El dia 3 de juny al vespre es farà el sorteig de les lletres que definiran els horaris d’inscripció, de manera que cada família tingui assignada una franja horària per inscriure’s. Els dies d’inscripció seran el 5 i 6 de juny entre 2/4 de 6 i 2/4 de 9 del vespre a l’Escorxador.

Tindran prioritat per participar en la Festa Major dels Petits la canalla empadronada a Vilafranca o bé que ho estiguin, com a mínim, algun dels seus tutors legals. Els infants d’altres municipis podran inscriure’s un cop ho hagin fet els de Vilafranca.

 

 

FER UN COMENTARI