Cunit ja té els nous contenidors intel·ligents per a la recollida de residus

0
163

L’Ajuntament de Cunit ja ha rebut els nous contenidors intel·ligents que serviran per  desplegar la segona fase del nou sistema de recollida de residus. Aquests contenidors es faran servir a les zones on no s’ha desplegat la recollida porta a porta. A grans trets, són les urbanitzacions de muntanya i els barris que hi ha al sud de la C-31.

Des de l’Ajuntament expliquen que encara no hi ha una data determinada perquè entrin en funcionament, tot i que a principis d’any es va parlar dels mesos d’estiu. Durant les pròximes setmanes, es procedirà al muntatge d’aquests contenidors en un solar de titularitat municipal situat dins de la zona d’influència del nou sistema de recollida.

Els que visquin en aquestes zones caldrà que disposin de la targeta del Punt Verd, que és la mateixa que es fa servir per a la deixalleria automàtica del carrer de Montserrat Roig. Qui no la tingui la pot recollir al Parc Mediambiental, de dilluns a dissabte de 9.00 a 13.00 hores, o els dimecres i divendres de 17.00 a 19.00 hores.

Cunit va començar amb el nou model de recollida de residus el mes de març. En aquell moment es va posar en funcionament la recollida porta a porta al nucli antic i als barris del nord de la C-31. La segona fase serà la dels contenidors intel·ligents.

FER UN COMENTARI