Canyelles aprova el projecte bàsic del Natura Park

0
995
El projecte del Natura Park de Canyelles.

L’Ajuntament de Canyelles ha aprovat el projecte bàsic del nou Natura Park que s’ha de construir a la urbanització de les Palmeres. Es tracta d’un equipament que inclourà una piscina municipal d’aigua salada, un circuit per a bicicletes BMX (pump track), una pista atlètica, una zona de parkour, espais d’esbarjo infantil i un parc Agility per a animals.

A banda dels equipaments esportius i de lleure, el Natura Park també inclourà altres espais relacionats amb la natura i el medi ambient, com un jardí de les olors o un refugi de papallones, projectats per a més endavant. De fet, la seva construcció es farà en tres fases i serà finançada íntegrament amb una subvenció de la Diputació de Barcelona de 668.700 euros. El parc es farà a l’entrada de la urbanització de les Palmeres, a prop de l’actual local social.

Des de l’Ajuntament de Canyelles destaquen que el projecte va lligat a l’aposta per acollir i desenvolupar estudis de formació professional i universitària de la branca agrària. Uns estudis que ja s’estan desenvolupant a l’institut Pla del Bosc al Canyelles Espai Natura, situat a la Masia de Can Ferrer de Llacunalba.

El Natura Park va sorgir d’un procés de participació ciutadana, impulsat per una iniciativa del Consell d’Infants, amb els alumnes del cicle superior de l’Escola Sant Nicolau. És un projecte que complementa el procés urbanístic de les Palmeres que, un cop acabat, convertirà aquest sector “en un dels més moderns i que tenen més i millors serveis”, segons l’alcaldessa del municipi, Rosa Huguet.

FER UN COMENTARI