Veïns del Vendrell, farts de les molèsties que genera un edifici ocupat

0
179
El bloc ocupat del carrer de Josep Carner.

Veïns del carrer de Josep Carner del Vendrell, a la zona de l’avinguda de Sant Vicenç, han denunciat que es troben en una situació límit per les molèsties que provenen d’un bloc de pisos ocupat. Una representació d’aquests veïns van assistir al ple municipal d’aquest dilluns i, en l’apartat de precs i preguntes del públic, van mostrar la seva indignació per la situació que estan patint.

Segons han explicat, a dins del bloc i també a la zona exterior, hi ha “baralles constants, incendis i tràfic de droga”. Asseguren que molts veïns tenen “por” i estan constantment “amb la persiana abaixada”. La situació s’ha complicat molt des de fa dues setmanes. “Abans la policia venia i els feia fora, però aquest cop això no ha passat, no sabem per què”, es queixen.

Al ple, l’alcalde, Kenneth Martínez, va demanar confiança en les gestions que s’estan desenvolupant amb els propietaris dels pisos, que són entitats bancàries, remarcant que hi estan “a sobre” i que això donarà els seus fruits. Des de l’Ajuntament han instat la propietat de l’edifici a posar denúncia al més aviat possible, afegint que es reserven la potestat d’actuar subsidiàriament.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Christian Soriano, ha apuntat que s’ha reforçat la presència de la policia a la zona, i es mantenen contactes constants amb els Mossos d’Esquadra. A més, també s’ha procedit a tallar l’electricitat que els ocupants tenien punxada. Aquest és un dels molts blocs de pisos del Vendrell que mai van arribar a ser habitats, ja que la crisi econòmica va irrompre just quan s’havia acabat de fer. Des d’aleshores ha estat objecte de nombroses ocupacions.

FER UN COMENTARI