Els Nens completen de nou la clàssica de 8, però ensopeguen amb la torre de 8 amb folre

0
96

Els Nens del Vendrell han actuat aquest cap de setmana a Tarragona, a la diada de la Colla Jove Xiquets de Tarragona. Els de la camisa vermella han tornat a mostrar l’alt poder de convocatòria que tenen aquesta temporada, desplaçant fins a 200 persones a la capital tarragonina. L’ocasió s’ho valia, ja que la colla havia anunciat que portaria a plaça la torre de 8 amb folre, un castell que no descarreguen des de fa set anys i que no provaven des del 2018.

Tot i l’empenta dels Nens, finalment no ha estat a Tarragona on la colla ha pogut completar de nou aquest castell. Després de fer un tranquil 3 de 8 a la primera ronda, els vendrellencs han encarat el plat fort a la segona ronda, però aquest ha quedat en intent, en caure quan ja s’havia donat l’ordre de desmuntar-la. La colla s’ha sobreposat a aquest cop i ha completat la jornada amb una perfecta torre de 7 i un preciós 4 de 8, amb el qual corroboraven la segona clàssica de 8 de l’any.

A la diada també hi han pres part els amfitrions, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, que han descarregat el 5 de 8, el 3 de 9 amb folre, i la torre de 8 amb folre, i els Xiquets de Reus, que han estrenat el seu primer 3 de 8 de l’any, juntament amb el 4 de 8 i el 7 de 7.

FER UN COMENTARI