Vilafranca engloba totes les activitats estiuenques en el nou Ocistiu

0
111

Amb el nom d’Ocistiu, l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha decidit enguany englobar totes les activitats de lleure educatiu i esportiu que s’ofereixen a l’estiu. Es tracta de propostes variades i vinculades a diferents àmbits, algunes de les quals ja es feien altres anys, com l’H2Oci o l’OciLliure, i altres que s’estrenen aquest any, com el De Bat a Bat, que ofereix accés lliure als espais d’esport de la ciutat.

“Hem buscat la manera d’ordenar aquest gran ventall d’activitats, la majoria de les quals són gratuïtes, per facilitar la informació a tots els ciutadans”, ha explicat la regidora d’Educació, Esports i Turisme, Gemma Romeu. En aquest sentit, s’han confeccionat uns punts de llibre que es repartiran aquesta setmana pels centres educatius i en els quals hi ha un codi QR que permet accedir a una web amb tots els detalls de l’Ocistiu.

En total són 70 activitats que es faran des de finals de juny fins a finals de juliol, i entre les quals hi ha tallers de música, cuina o manualitats, conta contes, robòtica, excursions, esports, activitats a l’aigua o cinema. La majoria són per a infants d’entre 3 i 12 anys, tot i que també s’inclouen les de l’espai jove La Nau, que van dirigides a joves d’entre 13 i 17 anys. El tancament de l’Ocistiu serà el 25 de juliol amb un espectacle familiar i musical que es farà a la rambla de Sant Francesc.

FER UN COMENTARI