Xicots i Bous exhibeixen ofici i bones sensacions a la Bisbal

0
83
El 4 de 7 amb agulla dels Xicots a la Bisbal.

Els Xicots de Vilafranca van fer un doblet de castells de 7 i mig en la seva actuació del diumenge a la Diada de l’Apadrinament de la Bisbal del Penedès, on van compartir cartell amb els seus fillols, els Bous de la Bisbal, i els Nois de la Torre. Després de fer dos pilars de 4 d’inici, els Xicots van obrir plaça amb el sisè 5 de 7 de la temporada, que va pujar molt tranquil.

En segona ronda, i després d’un intent desmuntat, van poder descarregar un sòlid 4 de 7 amb agulla, el tercer de la temporada, demostrant la comoditat que tenen amb els castells de gamma alta de 7. Per finalitzar la ronda de castells, els vilafranquins van repetir el 4 de 7, amb els segons i els terços del que ha de ser el castell de 8 pisos en les pròximes setmanes.

Els Bous repeteixen la millor actuació

Per la seva banda, la colla amfitriona, els Bous de la Bisbal, van completar la clàssica de 7, repetint la que és la seva millor actuació fins ara, amb l’afegit que mai l’havien fet tan aviat en la temporada. Els bisbalencs van començar amb un sòlid 4 de 7, el primer de l’any. En segons ronda van ensopegar amb el 3 de 7, que van haver de desmuntar, per apostar després per torre de 6. A l’última ronda, van tornar a provar el 3 de 7, que aquest cop es va descarregar amb solvència. El treballat pilar de 5 del final va ser una altra estrena de l’any.

Des dels Bous remarquen que aquesta bona actuació els dona ànims per “mirar amb optimisme altres reptes, com els castells de 7 amb agulla”. Finalment, els Nois de la Torre van completar a la Bisbal el 3 de 7, el 4 de 7 amb agulla, i el 4 de 7.

FER UN COMENTARI