Aquest dimecres el govern municipal de Sant Sadurní ha fet balanç del primer any de mandat i dels 100 dies del nou govern, és a dir, des de la incorporació del PSC a l’executiu. Acompanyat dels dos tinents d’alcalde, el batlle, Pere Vernet, ha explicat alguns dels projectes i accions de govern que estan en marxa.

En aquest sentit, ha manifestat que una de les prioritats és construir una nova pista polivalent, en principi, en una gran esplanada entre el carrer Gelida i l’avinguda Francesc Macià. Es preveu que aquest nou equipament descongestioni els actes esportius del municipi a causa de l’alta demanda d’espais. A més, segons ha manifestat l’alcalde, també servirà per a la celebració d‘actes culturals o de lleure en cas de condicions climatològiques adverses.

Tot i que el projecte encara està en fase de redacció, es preveu que la nova pista disposi de vestidors, d’un magatzem i de graderies, tot i que encara no s’ha especificat si seran fixes o retràctils. Pel que fa al finançament, el pressupost és d’aproximadament 3,5 milions d’euros i l’Ajuntament preveu negociar-lo amb la Diputació de Barcelona en una reunió que tenen prevista de cara a les pròximes setmanes.

Per la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Pedro Campos, ha explicat que tenen previstes dues promocions d’habitatges de lloguer assequible a curt termini. Una a l’avinguda Francesc Macià, a càrrec de l’Incasòl, i l’altre a un solar de titularitat municipal situat al carrer Alacant. Respecte a aquesta darrera, disposarà d’uns baixos de 1.000 m², on es preveu, entre altres dependències, traslladar-hi la comissaria de policia local.

Un balanç positiu

Finalment, l’alcalde, Pere Vernet, ha valorat positivament el tripartit “tenim un govern fort i estable a Sant Sadurní”, ha manifestat. “Els primers mesos d’aquest any de mandat no van ser fàcils i no ens la vam voler jugar, perquè necessitàvem aprovar els pressupostos i vam apostar per incorporar nous membres al govern per afrontar la resta de mandat”, ha afegit.

FER UN COMENTARI