Tot a punt per al desè aniversari del Vida

0
73
Imatge d'arxiu del Vida Festival. Foto: ACN

Tot a punt per a la desena edició del Vida Festival de Vilanova i la Geltrú, que se celebra del 4 al 6 de juliol a la Masia d’en Cabanyes amb un cartell a l’alçada del que demana aquesta efemèride. El cantautor de folk australià Vance Joy, el multiinstrumentista i productor britànic James Blake, i la rapera i dissenyadora de moda M.I.A. són els caps de cartell de cadascun dels tres dies.

Però la desena edició del Vida presenta molts altres noms destacats. El dijous 4 cal estar atents a les actuacions de Ty Segall i el seu rock enèrgic i vibrant, l’electro-pop del trio de Los Angeles Cannons, el pop psicodèlic de Matt Maltese, o el comiat del grup de pop espanyol El Columpio Asesino, que es retira dels escenaris després de 25 anys.

Pel divendres 5 destaquen també els concerts de Sílvia Pérez Cruz, la psicodèlia amb aires sixties de Temples, el retorn dels Standstill després de gairebé deu anys d’absència, o els sempre explosius Derby Motoreta’s Burrito Cachimba i la seva actualització del rock andalús.

Finalment, el dissabte 6 tindrà propostes de pes com la del cantautor Paolo Nutini, el rock garagero dels Black Lips, el concert que Los Planetas oferiran al vaixell, o l’univers sempre particular i únic de Xarim Aresté.

Tots els concerts es repartiran entre els dos escenaris principals i els tres de petit format (la cabana, el vaixell i la cova). També es manté el Vida Club, amb sessions contínues de DJ, una zona de pícnic amb food trucks i una zona market. Per als més petits, el Vida compta amb l’espai El Niu, amb concerts, tallers i activitats per a fer en família.

FER UN COMENTARI