Albinyana vol recuperar el grup local d’aficionats als castells, desaparegut fa 70 anys

0
74

Albinyana vol recuperar un grup local d’aficionats als castells per poder fer dues petites actuacions per les festes majors d’Albinyana i les Peces. Des de l’Ajuntament han explicat que la intenció és poder fer de nou aquestes actuacions d’aficionats locals, que van ser tradició al municipi fins als anys 50 del segle passat.

Aquest dijous, la Societat Recreativa ha acollit la primera trobada del grup, on s’han posat les bases per poder tirar endavant la iniciativa. Els assajos, que es fan els dijous de juliol i d’agost fins al dia 13 d’aquest mes, serveixen per aprendre com es fan els castells i provar diferents construccions. Estan conduïts per persones del municipi que formen part de les colles castelleres dels Nens del Vendrell i dels Bous de la Bisbal.

Des del consistori expliquen que l’activitat està oberta a persones de totes les edats. Només cal anar a l’assaig amb una camisa, texans i faixa. Els cascos de protecció per a la canalla i la faixa per a qui no en disposi els facilita l’organització.

 

FER UN COMENTARI