Cunit rehabilitarà i modernitzarà el Casal Municipal

0
78
Imatge virtual del renovat Casal Municipal de Cunit.

L’Ajuntament de Cunit ha adjudicat el projecte de rehabilitació del Casal Municipal, amb el qual es vol modernitzar aquest cèntric equipament de la vila. L’empresa guanyadora del concurs d’idees ha estat ROA Arquitectura i el pressupost per desenvolupar el projecte és d’1,8 milions d’euros.

Des del consistori expliquen que els treballs tenen l’objectiu de convertir el Casal en un espai “accessible, funcional i sostenible”. D’aquesta manera, es renovarà la façana de l’equipament amb una nova pell de ceràmica i vegetal, que també inclourà una nova porxada. Igualment, es reubicarà el teatre al soterrani, fet que permetrà millorar les qualitats arquitectòniques de l’espai i posar grades retràctils.

Al seu torn, la sala polivalent passarà a la segona planta, amb vista a l’església de Sant Cristòfol. El projecte preveu crear un sistema passiu per climatitzar bona part de l’edifici, incorporant sistemes amb fonts d’energia renovables. Per desenvolupar el projecte, Cunit ha rebut una subvenció d’1,8 milions d’euros dels fons europeus Next Generation. Els treballs han d’estar llestos el març del 2026.

FER UN COMENTARI