El Vendrell nomena els Portants d’Honor de Santa Anna

0
128
Neus Oliveras i Nati Castejon, al mig, en l'acte de nomenament dels portants.

Un dels actes previs ineludibles de la Festa Major de Santa Anna del Vendrell és el del nomenament dels Portants d’Honor de Santa Anna, que són els encarregats de traslladar el dia 25 la imatge de la patrona fins a l’església parroquial. Cada any, quatre ciutadans reben aquesta distinció en reconeixement a la dedicació i el treball que fan en pro de la cultura local.

L’acte de nomenament d’enguany es va fer el diumenge 14 de juliol a l’Auditori del Tívoli, sota la conducció de Víctor Merencio. Els Portants d’Honor d’aquest 2024 seran la directora de l’Arxiu Comarcal del Baix Penedès, Nativitat Castejón, la filòloga Neus Oliveras, el doctor Josep M. Vendrell, i Francesc Ripoll, membre històric dels Pastorets i molt involucrat en l’activitat teatral de la vila. Els dos últims no van poder assistir per causes de força major.

Durat l’acte també es va donar a conèixer la nova Confraria de les Annes i els Administradors de Santa Anna, a càrrec de la seva presidenta Anna Artigues, així com l’estampa de Santa Anna d’enguany, obra de Marina Durany.

 

FER UN COMENTARI