Treballadors dels Serveis Socials del Vendrell demanen més “celeritat” per cobrir les baixes laborals

0
125
Una pancarta a l'edifici dels Serveis Socials del Vendrell.

Treballadors dels Serveis Socials Bàsics de l’Ajuntament del Vendrell han alçat la veu per denunciar la “sobrecàrrega de treball” que pateixen per les “dificultats” que hi ha per cobrir “les baixes laborals o voluntàries“. En un comunicat enviat als mitjans, els treballadors lamenten que “la durada excessiva dels tràmits administratius” per cobrir aquestes baixes els està provocant situacions “d’estrès”, el que fa que no puguin “proporcionar una atenció digna” als usuaris.

Tot plegat, afegeixen, va “en detriment” de l’atenció a una part de la població que és “vulnerable“, ja sigui per la dificultat “per accedir a un habitatge assequible“, pels desnonaments, o perquè són persones amb dependència, gent gran que viu sola, immigrants, o infants en risc.

Els treballadors demanen que aquestes baixes es cobreixin “amb celeritat”, de manera que no repercuteixin “ni en l’atenció de la població, ni en la salut dels mateixos treballadors i treballadores”. Lamenten que des de l’equip de govern no hagin donat “cap mena de resposta a les peticions presentades”, el que ha generat “malestar” entre els professionals.

FER UN COMENTARI