Estiu és sinònim de la millor fruita dolça: préssecs, nectarines, albercocs, paraguaians i cireres són un imprescindible quan comença la calor. I és que aquestes fruites, així com la resta, són molt saludables, ja que aporten molts nutrients que es troben tant a la polpa com a la pela. Així que si ets dels que sempre pela la fruita, especialment aquella de pell tova, no cal que ho facis!
Els minerals, les vitamines i la fibra de les fruites es localitzen tant a l’interior, a la polpa, com a la pela, però és justament a la pela on s’acumula una major quantitat de vitamines i fibra, que afavoreixen el manteniment i el desenvolupament de la flora intestinal o combaten el restrenyiment, entre altres funcions.Per tant, si retirem la pela de la fruita estem perdent una part d’aquests nutrients.
Rentar la fruita no en fa perdre els nutrients
És important, però, que abans de menjar-te una fruita amb pela la rentis bé amb abundant aigua, posant-la en remull o amb un raspallet. No pateixis perquè en netejar-la no es perden ni les vitamines, ni la fibra.
Gaudeix de la millor fruita dolça de temporada amb pell i beneficia’t de totes les seves propietats!