L’R4 entre Sant Vicenç i Vilafranca recupera la normalitat, però al setembre tornaran els talls

0
93
Un tren de Rodalies. Foto: ACN

El servei de tren de la línia R4 entre Sant Vicenç de Calders i Vilafranca del Penedès recupera aquest dilluns 22 de juliol la normalitat, però ho farà només temporalment. Des de Rodalies han informat que des del 22 de juliol i fins al 10 de setembre els trens circularan amb normalitat els dies feiners. Això vol dir que es recuperarà el servei entre les 8 del matí i les 7 de la tarda, que no funcionava des del mes de gener per les obres d’implantació de l’ample mixt.

Durant aquests últims sis mesos, els usuaris de tren de Sant Vicenç de Calders, el Vendrell, l’Arboç i els Monjos han hagut de fer servir un servei alternatiu per carretera durant la major part de les hores els dies laborables. Els caps de setmana, en canvi, el servei funcionava amb normalitat.

Quan es va anunciar la incidència es va informar que duraria fins al 16 d’agost. Ara, però, Rodalies Renfe ha explicat que ha decidit recuperar el servei durant aquest mes i mig per les reestructuracions que es fan a l’estiu. Amb tot, serà una rectivació temporal, ja que a partir del 12 de setembre tornarà el tall entre les 8 i les 19 hores, i es recuperarà el servei alternatiu per carretera. Des de Rodalies han informat a La Fura que no hi ha una previsió de fins quan durarà aquesta situació, perquè els treballs depenen d’Adif.

Un problema afegit és que durant els quatre caps de setmana d’agost no hi haurà servei de tren entre Sant Vicenç i Vilafranca, i s’habilitarà un servei alternatiu per carretera. A la pràctica, doncs, la situació serà la inversa a la que hi havia fins ara, amb els trens funcionant amb normalitat els dies laborables, i amb talls els caps de setmana.

Sense servei a l’estació de l’Arboç

La recuperació del servei a l’R4 aquest estiu no és completa, ja que l’estació de l’Arboç continuarà tancada per les obres que s’estan duent a terme. Així, els usuaris de Rodalies de l’Arboç mantenen un servei de bus alternatiu que els durà al Vendrell o als Monjos, on podran fer l’enllaç amb el tren.

Els horaris de l’R4 es poden consultar en aquest enllaç.

FER UN COMENTARI