Els de Cal Figarot han signat la millor actuació de la temporada aquest dissabte a la diada de Les Santes de Mataró. Han incorporat al repertori el 5 de 9 amb folre i el 9 de 8, una actuació que han acabat d’arrodonir amb la torre de 9 i el pilar de 8 amb folre i manilles. Un pòquer de gamma extra.

Com és habitual, els verds han posat una marxa més ja des de bon inici i han descarregat el 9 de 8 amb una sola enxaneta, una construcció que s’estrena aquesta temporada, defensada a la perfecció. L’estructura no ha patit en cap moment i l’enxaneta s’ha passejat pels diferents poms amb extrema agilitat i velocitat.

Els moments de màxima emoció, però, han arribat en segona ronda amb la segona estrena d’aquesta temporada. Un altre gamma extra, el 5 de 9, que han descarregat amb solvència per al gaudi de les camises verdes aplegades aquest dissabte a la capital del Maresme.

La cirereta de la diada ha quedat en mans dels de Vilafranca, que han completat el seu pòquer de gamma extra amb la torre de 9 amb folre i manilles en tercera ronda i el pilar de 8 amb folre i manilles a la ronda de pilars, que ha portat la diada de Les Santes a una altra dimensió.

La tripleta màgica dels Minyons i la millor actuació dels Capgrossos

La diada s’ha tancat gairebé amb un ple de castells descarregat –només han caigut dos pilars–, dels quals cinc de gamma extra. Els Caprgossos han recuperat a torre de 9 després de sis anys sense fer-la a casa i han completat l’actuació amb els bàsics de nou, el tres i el quatre, i a la ronda de pilars han plantat el pilar de 7 amb folre.

La diada l’ha completat la tripleta màgica dels Minyons, amb el tres de 9 amb folre, el 4 de 9 amb folre i el 5 de 8. A la ronda de pilars els malva han carregat el pilar de 6.

FER UN COMENTARI