Fins a 23 espectacles són els que es programaran al Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal Maria Rosa Juncosa, de Vilafranca, entre finals de setembre i finals de gener. Aquesta setmana s’ha donat a conèixer la nova temporada d’espectacles professionals que s’encetarà, el 15 de setembre amb la representació de l’obra Jauría del vilafranquí Jordi Casanovas, creada a partir de les transcripcions de les declaracions publicades als mitjans de comunicació dels acusats i la denunciant del mediàtic judici de La Manada.

El favor de Susanna Garachana interpretada per Edu Buch, David Marcé, Jordi Rico i Marc Rodríguez arribarà a Cal Bolet el 22 de novembre. Aquest mateix equipament també acollirà Pols de Diamant, una peça basada en un cas real de denúncia per agressió homòfoba protagonitzada per Dafnis Balduz i Albert Salazar. La temporada teatral la clourà Pedro Casablanc amb un espectacle que busca un ressò en la vida i l’obra de Don Ramón María del Valle-Inclán.

Quant a la programació musical, l’Auditori obrirà temporada, el 29 de setembre, amb la gira de comiat Ens veiem a les places de Gertrudis, un dels grups referents de l’escena mestissa catalana. Els seguirà, el 24 de novembre, The Gramophone Allstars Big Band.
Un dels plats forts de la temporada s’espera pel 22 de desembre amb el concert de Nadal de Joan Dausà. El mes de gener, la pianista i compositora, Premi Nacional de Cultura, Clara Peya, presentarà el seu darrer treball Corsé. Per la seva part, com ja és habitual, la Camerata Penedès oferirà dos concerts: La mort i la donzella i Souvenir de Florència on per primera vegada dirigirà la violinista de l’aclamat Quartet Casals, Vera Martínez Mehner. D’altra banda, l’Auditori Maria Rosa Juncosa acollirà per segona vegada i amb repertori de bandes sonores nou, la Penedès Film Orchestra, en el marc del Most Festival.

En aquest tram de temporada, La Xarxa de Vilafranca ha programat tres espectacles familiars a Cal Bolet: Bunji, la petita coala de la companya Festuc Teatre, recomanada a partir de tres anys; El príncep de la màgia a càrrec del Mag Lluc, adreçada al públic a partir de deu anys i finalment, Le voyage de JAM, adreçada a infants a partir de tres anys.

Entrades ja a la venda
La venda online d’entrades i abonaments ja està activa i s’hi pot accedir a través de la web espectacles.vilafranca.cat. També es poden adquirir a la taquilla de Cal Bolet dijous 25 de juliol de 18 a 20h i dissabte 27 de juliol d’11 a 13h. A partir del 12 de setembre es reactivarà la venda presencial.

FER UN COMENTARI