Contractaran vigilants privats davant els casos de violència patits per treballadors dels Serveis Socials

0
154
La seu del Consell Comarcal del Baix Penedès.

El Consell Comarcal del Baix Penedès ha anunciat que prendrà mesures per garantir la seguretat i la protecció dels treballadors dels Serveis Socials, especialment dels que formen part de l’Equip d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (EAIA). Les últimes setmanes s’han produït diverses situacions molt complicades relacionades amb la retirada de custòdia de menors en situació de risc, que han suposat que els treballadors patissin “amenaces i accions violentes”.

Per evitar que això es repeteixi, des del Consell han avançat que contractaran agents privats i impulsaran canvis als espais on es fan les visites. També es valora instal·lar càmeres de seguretat per garantir que els treballadors “puguin exercir les seves funcions sense posar en perill la seva integritat.

Ramon Ferré, president del Consell Comarcal del Baix Penedès, ha titllat els fets ocorreguts “d’inacceptables” i ha assegurat que l’ens està compromès a prendre les mesures necessàries per protegir-los i garantir que puguin continuar fent la seva feina de manera segura.

FER UN COMENTARI