Aquest cap de setmana el conjunt monumental d’Olèrdola acollirà els Vespres d’estiu al Castell d’Olèrdola, una iniciativa conjunta del Museu d’Arqueologia de Catalunya i l’Ajuntament d’Olèrdola que té per objectiu donar a conèixer i promoure el patrimoni de manera diferent, obrint l’equipament al vespre i nit i oferint una programació singular.

La vetllada s’encetarà a quarts de set de la tarda i s’allargarà fins a la mitja nit. Excepte un tast de vins, la resta d’activitats estan incloses amb el preu de l’entrada general (7 euros). Hi haurà dues visites guiades, una a quarts de set per descobrir el vi i els cellers a la ciutat medieval i l’altra, a les set, al voltant de la necròpolis. Tant per l’una com per l’altra es requereix reservar plaça a través del correu [email protected] o bé per telèfon al 93 890 14 20. El tast de vins tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre i s’acompanyarà d’un relat històric. Aquesta activitat té un cost de 10 euros que s’hauran d’abonar a banda de l’entrada.

Als Vespres d’estiu també hi haurà propostes familiars, com un taller d’art natural o una projecció immersiva a partir de quarts de deu de la nit que precedirà un concert amb el conjunt Pixie Dixie. La darrera activitat que es programarà serà una observació del cel a ull nu amb telescopi de la mà de l’Astronòmica de Sabadell.

 

FER UN COMENTARI