Creix un 150% l’accidentalitat a la C-31 entre Vilanova i Cubelles

0
87
Vehicles procedents de la C-15 que s'incorporen a la C-31 a Vilanova i la Geltrú. Foto: ACN / Gemma Sánchez

L’accidentalitat a la carretera C-31 entre Vilanova i la Geltrú i Cubelles ha crescut un 150% durant la primera meitat de l’any en comparació al mateix període del 2023. Així ho indiquen les dades que ha tingut accés l’ACN, que destaquen que entre el gener i juny hi ha hagut 20 accidents en el tram comprès entre els quilòmetres 155 i 150 d’aquesta via, mentre que el primer semestre del 2023 en van ser 8.

Les dades certifiquen que al llarg dels cinc quilòmetres analitzats hi ha dos punts negres. Si bé no hi ha sinistres greus, són els indrets que acumulen més accidents amb diferència. D’una banda, el punt amb més accidentalitat és la cruïlla de la C-31 amb l’avinguda del Terme, a tocar de la rotonda que limita els termes municipals de Vilanova i Cubelles. En aquest punt hi ha hagut 9 accidents -dels quals 7 encalços- i 1 ferit greu durant els primers sis mesos d’aquest 2024. L’any passat, en el mateix període hi va haver 1 sol accident.

L’altre indret amb més casos és al punt on s’incorporen els vehicles provinents de la C-15, als afores de Vilanova. Aquí, des de principi d’any hi ha hagut 6 encalços que han deixat 1 ferit greu i 12 lleus. Durant els primers sis mesos del 2023, els accidents en aquest indret van ser 3.

Fonts consultades al Departament de Territori indiquen a l’ACN que estan analitzant les dades d’accidentalitat a la C-31 i les possibles causes i “estudiarà la possibilitat si s’escau d’aplicar mesures per a millorar la seguretat viària”.

FER UN COMENTARI