Música, foc, teatre i cultura popular, a la festa major de Torrelavit

0
300

Del 14 al 17 d’agost Torrelavit celebrarà la seva festa major. Durant quatre dies se succeiran un reguitzell d’actes i activitats adreçades a tots els públics. El tret de sortida es donarà dimecres 14 al vespre amb el tradicional Correfoc amb Els Cremats i els diables Si et cremo et fots. A la nit, a la pista de les escoles hi haurà el sopar popular, seguit del pregó i la cantada d’havaneres, mentre que per als més joves el grup Tribut de Txarango actuarà a la pista polivalent.

El dia 15, la tarda començarà amb la mostra de danses al pati de les escoles en la qual en prendran part l’Agrupació Dansaire, els Gegants i Pastoretes de Torrelavit. Allà mateix, en acabar, l’orquestra Vancouver oferirà un ball de tarda, mentre que a la nit, la plaça Pau Vidal, acollirà el cantant Alfred García en concert. La Central de la Pagesia, a la pista polivalent, serà l’encarregada de posar punt final al dia, igual que ho farà també dissabte i diumenge.

El divendres, 16 d’agost, la canalla podrà gaudir d’inflables aquàtics a la piscina i un trenet durant tot el dia. A més, a la tarda, hi haurà un espectacle de circ. Al vespre prendrà el relleu la representació teatral “El Tigre”, protagonitzada per Mercè Martínez i David Olivares i en acabar, a la pista polivalent, es farà un concert amb música dels 80. El darrer dia de festa major serà dissabte 17 d’agost. Al migdia hi haurà sardanes i vermut, mentre que a la tarda i nit l’orquestra La Chatta dos balls. A la mitja part del de la nit, al pati de les escoles, els diables Si’t Cremo et fots faran els tradicionals versos.

FER UN COMENTARI