El bus urbà de la Bisbal incrementa els usuaris

0
58
Un bus urbà de la Bisbal del Penedès.

El servei de bus urbà de la Bisbal del Penedès manté la línia ascendent d’usuaris. Segons dades presentades per l’empresa Ízaro, que presta el servei al municipi, durant els sis primers mesos d’aquest 2024 s’han comptabilitzat 11.716 usuaris, el que suposa una mitjana diària de 93 passatgers.

Aquestes xifres representen un increment respecte al 2023, quan el servei va tenir 18.687 usuaris durant tot l’any, amb una mitjana de 75 usuaris diaris. El bus urbà de la Bisbal, que es va posar en marxa el maig del 2021, connecta les urbanitzacions amb la capital de la comarca, el Vendrell, i dona cobertura a tot el municipi i l’Ortigós.

El bus ofereix viatges a l’hospital i a la parada d’autobusos del centre del Vendrell. També hi ha un servei especial per als estudiants de l’Institut Coster de la Torre, que s’ha reforçat amb més places l’últim curs. L’alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, ha avançat que el consistori treballa per “incorporar millores i nous serveis amb l’objectiu de continuar satisfent les necessitats de la població”.

FER UN COMENTARI