El Vendrell augmentarà la presència policial al Tancat després dels últims incidents violents

0
244
Imatge d'arxiu d'un operatiu de la policia local. Foto: Policia del Vendrell

L’Ajuntament del Vendrell ha anunciat un increment de la presència policial a la zona del barri del Tancat on s’han produït dues agressions amb arma blanca els últims dies. El regidor de Seguretat Ciutadana, Christian Soriano, ha assegurat que la policia local actuarà amb “contundència total” davant aquesta mena de fets, que han generat preocupació al barri i a tota la ciutat.

El primer cas va tenir lloc el dijous 15 d’agost al vespre al carrer de Josep Maria de Sagarra, quan una baralla entre tres joves va acabar amb un d’ells ferit de gravetat per diverses agressions amb arma blanca. El ferit va ser traslladat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, tot i que no es tem per la seva vida. Uns dies després, els Mossos d’Esquadra van detenir el suposat autor de l’apunyalament, ja que l’incident va ser captat per una càmera.

El segon incident va tenir lloc aquest dilluns 19 d’agost a la mateixa zona, quan dues persones, un home i una dona, haurien atacat amb un ganivet un altre home a l’interior d’un establiment. En aquest cas, les ferides no van ser de gravetat. Els Mossos també van detenir els autors d’aquesta segona agressió.

Aquests casos arriben en un moment de preocupació per la crescuda d’agressions amb arma blanca al conjunt de Catalunya. A principis d’agost, un jove va morir a Calafell després de ser agredit amb una arma blanca en una baralla en què un altre jove va resultar ferit de gravetat. L’autor de l’atac va ser detingut a Cunit i el jutge va decretar el seu ingrés a presó sense fiança.

FER UN COMENTARI