El PSC dona suport al projecte de les Planes del Vent

0
106
Membres del PSC, amb l'equip de govern de la Bisbal.

El PSC ha expressat el seu suport al projecte per fer un nou polígon industrial a la Bisbal del Penedès. Després d’una reunió que aquest dijous han mantingut representants de l’equip de govern de la Bisbal i del PSC, els socialistes s’han mostrat favorables al projecte de les Planes del Vent, argumentant que “proporcionarà llocs de treballs directes i indirectes, i comptarà amb un centre de formació del qual es podran beneficiar altres municipis de la comarca”.

Cal recordar que el pròxim diumenge 1 de setembre es farà una consulta popular no vinculant perquè els veïns del nucli de la Bisbal i de la Miralba es pronunciïn sobre el projecte. Sobre el fet que hi hagi sectors de la població i grups municipals que s’oposin al polígon, des del PSC recorden que “altres projectes com Idiada o Port Aventura també van generar polèmica, però, avui en dia, aquests espais són reconeguts perquè suposen un actiu per al territori”.

A la reunió hi van ser presents la diputada a les Corts Valle Mellado, el diputat al Parlament Christian Soriano, la senadora Núria Rovira o l’alcaldessa de Cunit i coordinadora dels socialistes a la comarca, Dolors Carreras, a més d’altres regidors del PSC de la comarca. Segons l’equip de govern de la Bisbal (on també hi ha el PSC), altres càrrecs socialistes com l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, l’alcalde de Calafell i president del Consell Comarcal, Ramon Ferré, o l’alcalde de l’Arboç, Joan Sans, també han donat suport al projecte, tot i no ser presents a la reunió.

FER UN COMENTARI