El tercer Llença’t Festival de Llorenç reunirà 100 cantaires i 60 músics

0
67
Imatge d'una edició anterior del Llença't Festival. Foto: El Centre

El Centre de Llorenç del Penedès acull aquest diumenge 15 de setembre la tercera edició del Llença’t Festival, un esdeveniment sense ànim de lucre amb el qual es rendeix homenatge a la música en català amb diverses activitats que es desenvolupen durant tot el dia.

A més d’una fira de comerç local i artesania, al matí es faran diversos tallers de música, com ara un de batucada a càrrec de SolRe Percussió, un d’instruments a càrrec de l’escola El Contrapunt, un de llum negre, un de la coral infantil El Rossinyol, i un altre dirigit a què els infants obrin el seu interès per la música. Al migdia hi haurà un concert-vermut amb actuacions de Cala Bera, Pere Anton i Tu, i Paradís Fiscal, abans del dinar popular.

El punt àlgid del Llença’t serà la tocata conjunta sense assaig previ a càrrec de nombrosos músics i cantaires de la comarca, que es farà a les 18.00 hores. Enguany, ja hi ha prop de 60 músics i un centenar de cantaires apuntats, que interpretaran les cançons Deixa que et canti una cançó dels Catarres, Boig per tu de Sau, i Llença’t de Lax’n’Busto. L’esdeveniment finalitzarà amb un concert de Ruc’n’roll.

FER UN COMENTARI