Els Nens del Vendrell proven el 4d9f en una diada de rodatge a la Bisbal

0
56

La Bisbal del Penedès ha viscut una diada castellera plàcida i assossegada, tot i que algunes colles han aprofitat per posar els fonaments de construccions més grans que es podrien veure en el darrer tram de la temporada. És el cas dels Nens del Vendrell que, tot i no oferir el bo i millor del seu programa, van provar el 4 de 9 amb folre fins a sisens, un dels objectius que els vendrellencs tenen entre cella i cella aquesta temporada.

La diada, en horari de tarda i pendent de si la pluja esguerrava l’actuació, va reunir amb la colla castellera local, els Bous de la Bisbal, els Bordegassos de Vilanova, els Nens del Vendrell i els Castellers d’Esparreguera. Les quatre colles que van rodar estructures de set pisos, a excepció dels Nens que, en un estat de forma envejable, també van bastir el 4 de 8. Ha estat el seu dotzè carro gros del curs, si bé en aquesta ocasió presentava un gran al·licient: s’ha fet amb l’alineació d’un possible 4 de 9 amb folre.

Prova fins a sisens del 4d9f dels Nens del Vendrell.

De fet, en acabar l’actuació, els de la camisa vermella van fer una prova fins a sisens. El castell va pujar molt segur i, segons apunten, es podria tornar a veure en aquest darrer tram de la temporada si són capaços de fer bones proves a l’assaig. Prèviament, els Nens del Vendrell van tirar la torre de 7 i el 7 de 7.

Els Bordegassos de Vilanova van segellar una bona actuació, sense sortir-se del seu programa habitual i bastint tres castells de set: 3 de 7, 5 de 7 i 4 de 7. En tercera ronda, però, van desmuntar un intent del 4 de 7 amb l’agulla.

4 de 7 dels Bordegassos de Vilanova.

Els Bous locals i els Castellers d’Esparreguera van alçar els bàsics de 7, tot i que els de la Bisbal van deixar en carregat el 4 de 7.

 

 

FER UN COMENTARI