Els pisos turístics freguen el 90% d’ocupació aquest estiu a Vilanova

0
66
Passeig del Carme.

Vilanova i la Geltrú ha tancat la temporada d’estiu amb un 85% d’ocupació turística. Són set punts més que l’any passat (78%), un ascens que s’ha vist reflectit sobretot en els habitatges d’ús turístic, que han fregat el 90% d’ocupació.

Els pisos turístics han experimentat, de fet, l’increment més gran de l’ocupació d’aquest estiu a la ciutat. Si bé l’any passat es van situar en un 61%, aquest any les reserves han arribat al 89%. Una tendència que, segons l’Ajuntament, “pot estar lligada a l’atractiu d’aquest tipus d’allotjament i al fet que s’ajusti al perfil de visitant familiar”, que és majoritàriament català (52%). En el cas del turisme estranger, França es manté amb el principal gruix de visitants, amb un 24,65% del total.

D’altra banda, els càmpings, que conformen el gruix de l’oferta turística amb un total de 6.181 places, han mantingut una ocupació de gairebé el 85%, mentre que els hotels han registrat un 81% d’ocupació, un 10% més que l’any passat.

Obres al passeig del Carme

Un cop acabada la temporada, l’Ajuntament ha començat a preparar-ne la següent. Al llarg del mes de setembre començaran les obres per substituir els paviments de fusta del passeig del Carme. La previsió és que les obres s’allarguin durant 4 setmanes, amb un cost de 20.000 euros.

FER UN COMENTARI