Calafell impulsa una nova edició de la cursa Històric Trail

0
67
Una edició anterior de la Historic Trail de Calafell.

Calafell celebrarà el pròxim 13 d’octubre una nova edició, la sisena ja, de la cursa Històric Trail. Aquest és un esdeveniment que es caracteritza per la conjunció que es fa entre l’esport i el patrimoni local. L’Històric Trail és una cursa de muntanya que passa per diferents indrets del patrimoni històric de Calafell. Compta amb una cursa llarga més exigent de 17,5 km i una cursa curta o caminada de 12,5 km. Aquesta segona passarà enguany pel poblat deshabitat de Montpaó.

Des de l’organització destaquen que l’Històric Trail és una cursa ecològica i sostenible en el seu plantejament. Els corredors han de dur els seus envasos reutilitzables i les cintes per marcar que es donen són biodegradables. També té un vessant solidari, ja que els beneficis de les inscripcions es destinaran enguany a la Fundació Inversió Duplicació Cromosoma 15Q.

A manca de més de dues setmanes per l’esdeveniment, ja s’han exhaurit les 600 places disponibles. La cursa llarga començarà a les 08.30 hores i la llarga, a les 09.00 hores, ambdues des del carrer d’Andalusia, a la zona de la Bòbila, on també es farà l’arribada. L’organització va a càrrec dels Esgangalats, els Peterols i Calafell Històric.

FER UN COMENTARI