Vaga de recollida de residus i neteja viària en quatre municipis del Baix Penedès

0
239
Vista del municipi de l'Arboç.

L’Arboç, Banyeres del Penedès, Llorenç del Penedès i Sant Jaume dels Domenys són els quatre municipis del Baix Penedès que des d’aquest dijous 10 d’octubre estan afectats per una vaga dels treballadors de l’empresa Prezero, que presta serveis com la recollida de residus, la neteja viària o la jardineria.

Concretament, els serveis afectats són la recollida de residus, la neteja viària i la jardineria a Llorenç, la neteja viària i la jardineria a Banyeres, la recollida de residus a Sant Jaume, i la recollida de residus i la neteja viària a l’Arboç. Des dels quatre ajuntaments han enviat un comunicat informant que la causa de la vaga és “un conflicte laboral” entre els treballadors i l’empresa, afegint que “respecten el dret a la vaga” dels treballadors.

Durant el temps que duri la vaga s’han establert uns serveis mínims a cada municipi, que els ajuntaments vetllaran “perquè es compleixin i afectin el mínim” els veïns. Per això han demanat “responsabilitat a totes les parts per resoldre aquest conflicte al més aviat possible i retornar a la normalitat”.

FER UN COMENTARI