Tortell Poltrona serà a Vilafranca el diumenge 27 de setembre

0
40

Diumenge, 27 d’octubre, el pallasso Tortell Poltrona serà a Vilafranca  convidat per la coral infantil l’Espinguet per commemorar el 50è aniversari del Juguem Cantant, una iniciativa del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya.

L’auditori municipal Maria Rosa Juncosa acollirà a partir de les sis de la tarda més de cent infants cantaires vinguts d’arreu del país (Palafrugell, Castellterçol, Tarragona, el Vendrell…) que interpretaran la cantata Arriba el circ! en la qual hi participa pel Tortell Poltrona. L’activitat l’impulsa la coral l’Espinguet, ja que fa 50 anys que a la Múnia s’hi va celebrar el primer Juguem Cantant gràcies a l’empenta del director Josep Anton Casas.

La primera edició del Juguem Cantant va tenir lloc el 19 de maig de 1974. Fins aleshores el Secretariat de Corals Infantils feia trobades, però sempre amb infants majors de 8 anys. Va ser en aquest context que Josep Anton Casas, que dirigia l’Espinguet i la coral de la Múnia, va proposar fer una trobada per als més petits. A la iniciativa se li va posar Juguem Cantant, que és també el nom d’una publicació de l’Abadia de Montserrat molt vinculada al pare Ireneu Segarra. I van ser cançons d’ell compostes expressament per als més menuts les que es van interpretar.

Les entrades per al concert del dia 27 es poden adquirir a la web codeticket.com

FER UN COMENTARI