Famílies vulnerables del Baix Penedès no poden anar al pis d’emergència social perquè hi ha ocupes

0
157
Vista del Vendrell.

El pis d’emergència social que el Consell Comarcal del Baix Penedès té al Vendrell està ocupat il·legalment des de fa mesos. Això està impedint que dues famílies vulnerables de la comarca que havien d’entrar a l’habitatge, no ho puguin fer. Aquest dimecres, la comissió informativa del Consell va votar a favor de tallar els subministraments d’aigua i electricitat del pis, que està situat al carrer del Garraf. Tots els grups hi van donar suport de forma unànime.

Aquest és un immoble de titularitat pública que els Serveis Socials del Consell Comarcal fan servir per a situacions d’emergència social, per exemple, quan una família amb menors es queda al carrer o en casos de violència de gènere. Fonts del Consell han explicat a La Fura que l’ocupació es va produir un dia abans que hi entrés una de les famílies beneficiàries.

Des de l’ens supramunicipal afegeixen que estan treballant “en tots els fronts per fer fora els ocupes” i poder així “restablir l’ús d’aquest recurs públic per a les persones i famílies que ho necessitin”.

FER UN COMENTARI