Sant Pau d’Ordal acollirà diumenge, 24 de novembre, la divuitena edició del Subirats Tasta’l, la mostra de vins, escumosos i productes i gastronomia local. Enguany participaran en aquesta cita firal un total de 34 expositors entre cellers, restauradors, artesans, artistes i entitats del municipi que faran valdre la riquesa de productes del territori.
Al llarg de tot el matí i fins a les tres de la tarda la plaça Subirats i el carrer Ponent seran l’eix neuràlgic de la mostra. A la plaça, a més dels expositors, s’hi instal·larà l’espai gastronòmic en el qual se serviran plats elaborats pels restauradors del municipi, així com degustacions elaborades pels artesans alimentaris presents a la fira i elaborades amb productes de proximitat.
Enguany la inauguració de Subirats Tasta’l anirà a càrrec de Xavier Roig Castellví, sommelier de Cal Feru i guanyador del concurs ‘Sparkling Wine Master España’ 2023. A banda de poder passejar i degustar vins, escumosos i propostes gastronòmiques, els visitants de la fira podran gaudir de diferents activitats paral·leles. Així, al llarg de tot el matí s’oferiran dos tallers i una visita guiada a la vinya de l’escola Sant Jordi; també a les dotze del matí es farà un tast guiat de varietats autòctones a càrrec de Joan Badell i Gerard Bes (12 euros) i a partir d’1/4 d’una hi haurà música en directe a càrrec del grup Henka. A més, a les 11 començarà una ruta guiada de l’esperanto i visita a l’exposició del Centre de Documentació de l’Esperanto, inaugurat aquest estiu dins de les dependències municipals.
Els tiquets per poder gaudir de les degustacions es poden adquirir de manera anticipada a través de la web www.subirats.cat/tastal
De fet, per incentivar la compra anticipada s’ofereixen diverses promocions, com ara el regal de 2 tiquets per qui en compri 10 o l’accés directe a un sorteig d’una cistella de productes de proximitat del municipi.