Ladyssenyadora i Dissenyemacasa, distingits amb un Laus de disseny

0
4018
Raimon Benach, Montse Raventós i Jordi Roca, de Ladyssenyadora, recollint el Laus de plata.

El disseny penedesenc està d’enhorabona. Els estudis Ladyssenyadora, de Vilafranca, i Dissenyemacasa, de la Ràpita, han estat reconeguts en la darrera edició dels prestigiosos Laus, uns premis que convoca l’Associació de directors d’art i dissenyadors gràfics (ADG-FAD) i que valora els millors treballs de disseny, packaging i comunicació de tot l’estat.

Ladyssenyadora, format per Raimon Benach, Montse Raventós i Jordi Roca, ha estat distingit amb un Laus de plata pel disseny de les etiquetes dels vins Cultivare, del Celler Domènech Vidal (Vallformosa). A través d’una performance de música i dansa dos ballarins, amb els seus moviments, van pintar les etiquetes distribuïdes en un escenari de paper sota una pluja de pintura. La voluntat de Ladyssenyadora era crear una intervenció artística que impliqués diferents disciplines i agents culturals. Per això, va comptar amb el treball dels coreògrafs Olga Àlvarez i Joan Palau, el músic Miguel Marín i la productora audiovisual CenSet.

Per la seva banda, l’estudi Dissenyemacasa, integrat per Narcís Cabré i Laia Martí, ha guanyat un Laus de bronze en la categoria de gràfica aplicada a espais. El projecte premiat és l’escenografia de Tastets al Mercat de Vilafranca en què, mitjançant caixes de cartró, se simula una parada de fruita.

Narcís Cabré i Laia Martí, de Dissenyemacasa, recollint el Laus de bronze.
Narcís Cabré i Laia Martí, de Dissenyemacasa, recollint el Laus de bronze.

Tastets al mercat és una iniciativa sorgida amb la voluntat de posar en valor el mercat dels dissabtes.Se celebra el primer dissabte de cada mes, excepte els mesos d’estiu, i hi participen foodtrucks, parades de vi i cava i de cervesa artesana del Penedès. A més s’hi programa cada dia una actuació musical.

FER UN COMENTARI