L’ExpoNadó torna a Vilanova amb més de 70 expositors i un centenar d’activitats

0
1737
Mayra Adell i Neus Lloveras, aquest dijous en roda de premsa.

Entre el 8 i el 10 de juny tindrà lloc a Vilanova l’ExpoNadó que, amb només tres edicions a l’esquena, s’ha convertit en una de les fires més importants del sector que se celebren a Catalunya. Prova d’això són les més de 31.000 persones que hi van assistir l’any passat, de les quals un 55% provenien de fora la comarca del Garraf.

La fira, que ha esdevingut una cita imprescindible per totes aquelles persones que tenen fills fins a 4 anys i també per a tots aquells que estan a punt d’iniciar-se en l’aventura de ser pares, ocuparà una superfície de gairebé 7.000 m2 i comptarà amb tres espais diferenciats.

A la rambla Principal s’hi podrà trobar més de 70 expositors de les principals marques del sector, que oferiran al visitant promocions especials que permetran adquirir articles imprescindibles a preus molt econòmics. La plaça de les Neus acollirà la zona d’oci infantil Ametller Origen, on els més petits podran gaudir de castells inflables, espectacles, titelles, conta-contes, pinta cares, jocs de fusta, així com tallers de pintura a càrrec de la marca Carioca i del pintor vilanoví Lluís Amarè.

Finalment, a la plaça de la Vila, s’estrenarà enguany un nou espai. Es tracta de la Vila Màgica, on els infants podran fer-se fotos amb els personatges animats del moment i gaudir de concerts i actuacions. En aquest mateix espai també s’hi ubicarà una vintena d’expositors que oferiran articles per a nadons fets a mà, de proximitat o ecològics; una zona de conferències per on hi passaran ponents de prestigi com Armando Bastida, i un espai gastronòmic amb foodtrucks.

L’ExpoNadó s’ha presentat aquest dijous amb la presència de Mayra Adell, organitzadora de la fira, i l’alcaldessa de Vilanova Neus Lloveras. Adell va destacar la consolidació de l’esdeveniment, que compta amb l’aval de reconegudes marques com Benvingut Nadó, Caprabo, Carioca i Assistència Sanitària, i ha esdevingut un gran referent nacional dins del sector.

Neus Lloveras, per la seva part, va destacar que esdeveniments com aquest no només reforcen la capitalitat de Vilanova sinó que són un pol d’atracció de visitants que suposen un gran impacte econòmic per la ciutat. Només l’any passat l’impacte que va deixar la fira es va situar al voltant d’un milió d’euros

FER UN COMENTARI