Dos anys i mig després del darrer concert del tercer i últim treball d’Anna Roig i L’ombre de ton chien, el dia 3 de febrer la cantant penedesenca tornarà a pujar a l’escenari de l’Auditori Municipal de Vilafranca per presentar un projecte en comú amb el compositor capelladí Àlex Cassanyes i la seva Big Band.

L’espectacle, anomenat “La tendresse.Hommage aux belles chansons”, pretén ser un homenatge a les cançons franceses que més han marcat la trajectòria de l’artista i també a la tendresa. El repertori estarà compost per cançons de diferents autors francesos com: Georges Brassens, Serge Gainsbourg, Jacques Brel, Barbara, Claude Nougaro o Michèle Bernard. La tria del repertori ha estat feta segons criteris personals, per tant es tractarà de cançons que per alguna raó han fet emocionar la cantant en algun moment de la seva vida i que, curiosament, tenen en comú algun aspecte relacionat amb la tendresa.

Els arranjaments per a Big Band han estat escrits pel músic Àlex Cassanyes. A l’escenari s’hi podran veure, a banda de la cantant, els 14 músics que conformen la formació, dirigits per l’autor dels arranjaments.

L’espectacle s’estrenarà a Vilafranca el dia 3 de febrer i recorrerà també els escenaris de Vilanova i la Geltrú (10 de febrer), Igualada (16 de febrer), Banyoles (17 de març) i Olot (13 d’abril).

FER UN COMENTARI