Vilafranca en Comú presenta la seva candidatura pel canvi

0
1475

Ramon Arnabat, Montse Romagosa, Jordi Castellví, Ton Salvadó, Anna Pujadó i Dolors Villaró són els primers sis representants de la llista de Vilafranca en Comú (VeC), que es va presentar dimarts a Cal Bolet. Durant l’acte es va conèixer l’ordre dels 21 candidats i candidates i l’alcaldable i regidor Ramon Arnabat va manifestar que es presentaven amb la ferma voluntat de governar la vila per millorar-la, posant les persones al centre de l’acció municipal amb un seguit de mesures a curt i mitjà termini. La participació, la transparència, el feminisme, l’ecologisme, la justícia social són alguns dels eixos que presenten com a estendard, i entre les seves propostes concretes hi ha la tarifació social, una segona biblioteca i convertir l’antic hospital en un centre de serveis per a gent gran.

VeC té com a objectiu “ser decisiu en la formació d’un govern d’esquerres que canviï des de l’arrel les polítiques de l’Ajuntament”. Són conscients que no ho faran sols; per això, a banda de plantejar propostes i fer el control del govern, entre 2015 i 2019 ha intentat “teixir aliances” amb els partits amb qui més han coincidit. Arnabat creu que “cal un canvi per acabar amb una política d’anar fent, amb un PSC que ha fet d’escolanet de CiU sense qüestionar les polítiques conservadores i que ha traït els seus principis”

L’acte va comptar amb la participació de la diputada d’En Comú Podem Mar García i de Gerardo Pisarello, primer tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, i l’alcaldessa de Barcelona Ada Colau hi va donar suport amb un missatge videogràfic enregistrat.

FER UN COMENTARI