A partir del 16 d’agost es permetrà aparcar a la zona de càrrega de la rambla Samà de Vilanova

0
337

A partir del 16 d’agost, les zones de càrrega i descàrrega de la rambla Samà seran d’ús mixt, és a dir, tindran un horari de càrrega i descàrrega i un altre per a l’estacionament de vehicles. En concret, funcionament com a àrea càrrega i descàrrega de mercaderies els dies feiners de 8 a 11 del matí, mentre que d’11 a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre es convertiran en zones de recollida de compres i d’aturada curta per a tothom. Els primers  15 minuts d’estacionament seran gratuïts i el màxim permès serà d’una hora. L’objectiu és assegurar la màxima rotació de vehicles.

L’Ajuntament ha decidit revertir parcialment la seva decisió de finals de l’any passat de treure tot l’aparcament en zona blava de la rambla Samà, després d’haver rebut una forta contestació dels comerciants de la zona, i fins i tot que fessin una manifestació un dia a la tarda amb més de 400 persones. La decisió l’ha acordat amb l’associació de comerços Viu Comerç i amb una representació de l’empresariat de la zona.

Al llarg de la rambla Sama hi haurà sis zones d’aparcament mixt. Les àrees estan ubicades entre els carrers del Teatre i l’avinguda de Cubelles. Aquesta setmana l’Ajuntament n’està informant el veïnat, les entitats i els establiments del sector. El dilluns 8 d’agost començaran les tasques de pintura i de senyalització de les zones, que entraran en funcionament el 16 d’agost. Per tenir dret als minuts gratuïts serà necessari treure tiquet a les màquines d’aparcament o bé a través de l’APP per a telèfon mòbil.

FER UN COMENTARI