A presó un home per onze robatoris a domicilis del Camp de Tarragona i l’Alt Penedès

0
369

El pressumpte lladre havia efectuar robatoris a Sant Jaume dels Domenys, Ordal, les Gunyoles i Cal Rubió

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 4 de juny un home com a presumpte autor d’onze delictes de robatori amb força a interior de domicili comesos al Camp de Tarragona i l’Alt Penedès. En concret, el lladre va efectuar tres robatoris a Valls, un a Roda de Berà, dos a Sant Jaume dels Domenys, un a la Guàrdia dels Prats, un a l’Ordal, dos a les Gunyoles i un al Cal Rubió, entre els mesos de març i maig. En la majoria del casos tocava el timbre per comprovar si els propietaris estaven dins de les seves propietats i, un cop a dins, sostreia principalment diners i joies. El detingut té 39 anys, és de nacionalitat croata i amb domicili desconegut.
El primer dels robatoris el va cometre l’1 de març a Ordal (Alt Penedès) on va forçar la porta principal i va sostreure joies i diners. El 8 de maig va protagonitzar dos nous robatoris a Valls (Alt Camp) i Roda de Berà (Tarragonès).  Quatre fets més van succeir el 14 de maig, tres d’ells en grau de temptativa a Sant Jaume dels Domenys  i a les Gunyoles, mentre que el quart robatori a les Gunyoles va sostreure joies d’or i diners.

Pel que fa al vuitè robatori van tenir lloc el 15 de maig a Cal Rubió i, en aquest cas, el lladre també va robar joies i diners. El novè dels casos va ser una temptativa i es va produir el 16 de maig a la població de Guàrdia dels Prats (Conca de Barberà). El detingut va forçar la porta d’entrada de la casa però no hi va poder accedir. La resta de fets els va cometre a Valls el 20 de maig.

Els Mossos d’Esquadra van identificar el sospitós a mitjans de maig a Salou arran d’una baralla amb un conductor. Els agents van escorcollar el vehicle i van localitzar objectes susceptibles per cometre robatoris com un parell de guants, roba de color fosc i dos tornavisos. Finalment, van detenir l’home el 4 de juny.

El detingut va passar al cap de dos dies a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

FER UN COMENTARI