A punt de començar la 2a fase de les obres de l’avinguda Catalunya a Sant Quintí

0
541

L’Ajuntament de Sant Quintí és a punt de començar la segona fase de les obres d’urbanització de l’avinguda de Catalunya, pressupostades en 457.000 euros. Si la primera fase, duta a terme a finals de 2019, va comportar la millora de la xarxa d’aigua i de l’enllumenat públic, aquesta segona fase del projecte preveu la millora del carrer i les voreres, la xarxa de sanejament, la xarxa elèctrica de baixa tensió, les telecomunicacions i la distribució de gas.

Entre sis i nou mesos d’obres

En principi els treballs han de durar sis mesos, amb previsió que es puguin allargar fins als nou per la finalització dels treballs elèctrics. Adjudicatària i Ajuntament vetllaran per fer compatible la mobilitat de vianants i vehicles, amb l’ampliació de voreres i la construcció de passos elevats.

Les afectacions principals de les obres seran les relatives a la circulació de vehicles i l’entrada a garatges, ja que altres afectacions com les de gas, aigua i telecomunicacions, els usuaris no haurien de notar cap incidència més enllà de veure el tub del provisional d’aigua per les façanes mentre duri l’obra. El servei elèctric també està garantit en tot moment ja que primer es renovarà la infraestructura i quan aquesta estigui enllestida, es farà la descàrrega de la vella i tot seguit la càrrega de la nova.

L’Ajuntament ha convocat el veïnat a una reunió informativa el dimecres 9 de febrer a la Sala Polivalent del Jardí per explicar l’operatiu.

FER UN COMENTARI