A punt de començar el primer curs de filosofia “Gaudir UB”

0
931

El 7 de febrer començarà la primera de les deu sessions del curs gratuït “Gaudir UB. Cursos pel saber. Construccions de filosofia catalana”, que, en el marc de la càtedra UB Llorens i Barba-Ciutat de Vilafranca, organitza l’Ajuntament de Vilafranca i l’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona.

La regidora d’Educació, Xell Montserrat subratllava que l’objectiu del curs és “millorar l’èxit educatiu i d’oferir formació de qualitat al llarg de la vida i a l’abast de tothom, el que anomenem formació 360º”.

Per la seva banda, el professor vilafranquí d’Història de l’Art, Joan Cuscó, que serà un dels titulars que impartirà el curs, explicava que es donarà una visió general sobre el pensament a Catalunya durant el segle XX: “Volem donar eines i materials perquè els alumnes puguin seguir investigant i alhora demostrar que la filosofia no és tan llunyana i toca problemes quotidians”, afirmava.

La matrícula al curs, que serà impartit  al Centre Agrícol els divendres 7, 14, 21 i 28 de febrer i 6, 13, i 20 de març de 17.30 a 20.30h, està oberta a www.ub.edu/gaudirub.

FER UN COMENTARI