A punt de començar la remodelació de l’enllaç de la C-15 i la C-31 al futur parc comercial de Vilanova

0
245
Les obres del discutit futur parc comercial, que comportarà de retruc una liberalització dels horaris comercials, avancen a bon ritme i d’aquí a poques setmanes s’entrarà en una nova fase del projecte amb l’inici de les obres de remodelació de l’enllaç entre les carreteres C-15 i C-31, a l’atura de la Masia d’en Barreres. En concret, s’afegirà un carril per sentit d’accés a la rotonda per tal de poder accedir directament al polígon Masia d’en Barreres.

Les previsions de calendari mantenen la intenció de tenir acabat el parc comercial a finals de l’any que ve. En aquests moments s’està construint un parc d’establiments de superfícies mitjanes, amb un total de 19.000 m2.

L’objectiu del projecte, que compta amb l’aval imprescindible de l’Ajuntament, és donar un nou impuls a la zona nord de la ciutat, amb un pol d’atracció comercial i d’oci i, alhora, millorar els accessos a la ciutat i atorgar una nova centralitat i una millor connexió del barri del Tacó amb el centre de Vilanova.

Segons Xavier Serra, regidor d’Urbanisme, Habitatge i Projectes i Obres d’Urbanisme, “la reactivació de construcció d’habitatges als polígons II i III del Llimonet, el desenvolupament del nou parc comercial i la reobertura del centre d’oci obren una línia de millores en el barri del Tacó”.

La remodelació de l’encreuament de carreteres suposarà la intervenció en les dues rotondes existents, a banda i banda de la C-31, un pont sobre aquesta via que permetrà l’accés directe a la zona del polígon i un nou carril que permeti l’accés sentit Vilanova des de la C-31 sense haver d’incorporar-se a la rotonda nord. També es prolongarà el carrer de l’Acer fins a la rambla Central.

El regidor de Mobilitat, Antoni Palacios, ha explicat que l’Ajuntament properament demana a la Generalitat el desdoblament de la C-15 en el tram que creua Vilanova perquè “creiem que la variant al seu pas per Vilanova ha de tenir dos carrils per cada sentit de circulació”.

FER UN COMENTARI