A punt de sortir a licitació la nova conducció d’Aigües Ter Llobregat fins a Castellví

0
76

Tot i que fa mesos que s’havia anunciat, el projecte per connectar Castellví de la marca a Aigües Ter Llobregat (ATL) ja és més a prop de fer-se realitat, ja que el projecte ja es troba en exposició pública i es preveu que en breu es liciti. A la pràctica, suposarà connectar una nova portada d’aigua en alta d’ATL als nuclis de Can Rigol i la Torre d’en Vernet que es completarà també amb la instal·lació d’un nou bombament i la construcció d’un dipòsit a Sant Martí Sarroca, de 400m3 des d’on s’abastarà el dipòsit del Múnia.

La inversió per tirar endavant aquesta obra és de 2.273.366,34 euros, ATL n’aportarà 1,4  i els ajuntaments de Castellví de la Marca i de Sant Martí Sarroca han aconseguit una subvenció que els permetrà haver d’aportar únicament 148.868,43 euros. Per tot plegat, és la inversió pública més gran que s’ha fet mai a Castellví.

Paral·lelament a aquesta futura obra, l’Ajuntament de Castellví i la concessionària dels ervei d’aigües -CASSA- han treballat per dibuixar un nou traçat per fer-hi passar una nova conducció municipal entre el dipòsit de Sant Martí i el de la Múnia. Aquesta nova conducció permetrà gestionar amb més autonomia i eficiència.

FER UN COMENTARI