Abigail Garrido deixa la presidència del Consell Comarcal

0
95
La nova presidenta del Consell Comarcal, Mònica Gallardo.

Canvi a la presidència del Consell Comarcal del Garraf. Des de dijous a la tarda que Abigail Garrido, alcaldessa de Sant Pere de Ribes, ja no n’és la presidenta després de presentar la seva renúncia al càrrec per poder assumir ben aviat el càrrec de Diputada de Turisme de la Diputació de Tarragona. En el mateix ple extraordinari en què Garrido ha presentat la renúncia s’ha escollit Mònica Gallardo, regidora de Junts per Sitges, com a nova presidenta.

No hi ha hagut sorpreses en l’elecció; Gallardo ha comptat amb el suport de 17 consellers i conselleres. De fet, el relleu forma part del pacte de govern d’aquest mandat en què el PSC i Junts per Catalunya van acordar la presidència compartida de l’ens comarcal.

Abigail Garrido ha deixat el càrrec destacant que en aquesta legislatura “hem après a governar respectant les diferències i enfortint les nostres coincidències per centrar en aquest temps difícil tots els nostres esforços en les persones i les seves necessitats”.

Per la seva part, la nova presidenta ha agraït la “generositat i complicitat d’Abigail Garrido” i ha mostrat la seva voluntat per “traçar un full de ruta conjunt, en l’àmbit privat i públic, amb institucions, empreses i sindicats en espais de treball i de presa de decisions com el Pacte Comarcal per l’Ocupació” .

FER UN COMENTARI