Accident laboral mortal a la zona d’oci de Les Mates del Vendrell

0
907
foto: TV El Vendrell

Dimarts tràgic a la zona comercial i de lleure de Les Mates, del Vendrell. Un camió frigorífic de 3.500 quilos de pes circulava per l’interior de la zona d’oci i, a la sortida, la cabina va topar amb un voladís de formigó d’unes 12 tones de pes, que va aixafar completament la cabina del camió i hi va perdre la vida el seu conductor.

Això va succeir cap a la 1 del migdia. Els Bombers van estar tres hores treballant per retirar el voladís de sobre la cabina i rescatar el xofer, un veí de Cerdanyola del Vallès, de 52 anys.
Hores després, el regidor de Governació, Rafel Gonsálvez, explicava que l’accident ha passat “en espai privat d’ús públic”: el camió “ha entrat pel pàrquing, ha fet un recorregut a dindre i s’ha emportat un bloc de la façana, l’ha arrossegat i li ha caigut al damunt; havia sortit ja la cabina, s’ha enganxat amb la caixa i aquest bloc s’ha despenjat damunt la cabina del camió”. Gonsálvez comentava que “algun problema d’alçada hi deu haver hagut” i que els atestats estaven intentant aclarir què havia passat.

FER UN COMENTARI