Acte de JxCAT a Vilafranca amb l’advocat i candidat Jaume Alonso-Cuevillas

0
328

Divendres visitava Vilafranca el diputat a les Corts i candidat al Parlament de JxCAT Jaume Alonso-Cuevillas. Ho feia al tendal que tenien muntat a la plaça de la Vila, on l’advocat era acompanyat per les candidates de l’Alt Penedès Ester Vallès (núm. 22), Maribel Cunillera (56) i Pilar Milà (72), així com Jordi Magrià “Bicman”, qui estava dibuixant en directe.

Abans del seu parlament, Alonso-Cuevillas va tramitar un requeriment de cessació per la vulneració de la propietat intel·lectual, atès que Ciutadans havia utilitzat un dibuix d’ell sense permís.

La xerrada va ser on line; hi va parlar de temes jurídics sobre els presos i sobre exiliats, per acabar derivant a com s’ha d’aconseguir la república catalana. L’aposta de Junts és continuar amb la confrontació amb l’estat espanyol, i insistir en qüestions jurídiques, ja que fins ara l’Estat ha perdut tots els judicis fora de l’estat relacionats amb els presos polítics. També) aposta per un embat econòmic i crear les condicions per tal que tercers actors intervinguin, exigint un referèndum acordat o una negociació per a solucionar el conflicte català.

FER UN COMENTARI