La Cantera Bike Bar és un dels santuaris Harley a Europa. FOTO: Jordi Targa

Dos dels protagonistes de la popular sèrie nord-americana “The Walking Dead” roden aquests dies a Calafell un documental sobre el món Harley Davidson. Es tracta dels actors Norman Reedus i Jeffrey Dean. Tots dos són fans de la mítica marca de motos i en la producció volen mostrar “santuaris” Harley a Europa, entre ells la pedrera de la Cobertera de Calafell.

Tots dos actors ja han fet produccions documentals semblants als Estats Units, però ara han ampliat aquest àmbit a Europa. Fonts del rodatge han explicat que la pedrera de Calafell (també coneguda en el món Harley com a Cantera Biker Bar) mostra la passió per la moto en un ambient familiar i tranquil. És més, Reedus va viure anys enrera a l’Estat espanyol i freqüentava Sitges.

A la popular sèrie sobre zombies, Reedus encarna el personatge de Daryl Dixon, l’home de la ballesta. De la seva banda, Dean assumeix el rol de Negan, el dolent de la trama.

El rodatge es realitzava amb gran discreció i confidencialitat, però s’ha acabat filtrant als mitjans de comunicació. És més, els mateixos actors van aparèixer aquesta setmana a “El hormiguero”, el programa de la Sexta, on van donar alguns detalls de la producció.

FER UN COMENTARI