L’Ajuntament de Vilafranca ha obert un concurs públic per tal de fer un sorteig de les 20 places per al taller de cuina dirigit per la xef Ada Parellada, propietària del restaurant Semproniana de Barcelona.

L’activitat és el tancament de la campanya El Contenidor d’Or, que consistia en un concurs de reciclate impulsat per Ecovidrio i disputat entre 12 municipis catalans. El concurs buscava premiar l’increment de la taxa de reciclatge de vidre per habitant, i per aquest motiu les ciutats de Badalona, Girona, Granollers, Lleida, el Prat de Llobregat, Rubí, Sant Boi, Sant Cugat del Vallès, Tarragona, Viladecans, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú han estat competint durant mig any intentant contribuir a millorar el medi alhora que perseguien una recompensa pel municipi: 20.000 euros destinats a un projecte social o necessari.

A Vilafranca s’ha decidit destinar els diners del premi a l’ampliació de l’alberg de Càritas, que acull de manera temporal a persones adultes en situació d’exclusió. A més, també es celebrarà aquest curs de cuina el proper 22 de setembea l’edifici de la Fassina. La finalitat de Parellada serà ensenyar als participants a cuinar receptes sent conscients del malbaratament alimentari, de manera que aprendran a treure el màxim profit de la cuina i els aliments que utilitzin.

Les persones interessades a participar al showcooking de profit cal que siguin majors d’edat i que s’inscriguin a la pàgina web de l’Ajuntament de Vilafranca (www.vilafranca.cat). El sorteig es durà a terme el proper dijous dia 13.

 

(Fotografia: verbalia.com)

 

FER UN COMENTARI