A la ronda Ibèrica, a la cruïlla amb el carrer de la Masia d’en Frederic, es construirà un nou aparcament dissuasiu amb capacitat per a 300 vehicles que farà possible l’eliminació del carril d’aparcament que es va habilitar durant la pandèmia.

Així, es mantindrà la pacificació de la ronda i es redissenyarà la circulació per agilitar el trànsit del transport públic col·lectiu i facilitar el pas dels vehicles d’emergència: els cordons d’aparcament s’eliminaran a les dues bandes de la ronda i seran carrils de pas alternatiu per als vehicles d’emergència, els de serveis i els de transport públic.

L’aparcament, a 12 minuts a peu de la plaça de la Vila, la rambla Principal i el mercat del Centre, serà segons l’Ajuntament un dels més estratègics de la ciutat. Per això es reforçarà la senyalització d’itinerari alternatiu, per facilitar el trànsit de sortida de la ciutat des de la ronda Ibèrica cap a les rambles de Pep Ventura i Sant Jordi fins a la rambla dels Països Catalans i la connexió amb la ronda d’Europa, i des d’allà a la C-31, la C-32 i la C-15.

FER UN COMENTARI