Adéu del CP Vilafranca a Europa amb el cap alt

0
1670
Lluís Ferrer, autor dels tres gols penedesencs (foto: Hoquei PT)

El Cafès Novell CP Vilafranca va dir dissabte adéu a la CERS en caure per 6-3 en quarts de final a la pista del vigent campió, l’OC Barcelos, i quedar eliminat per un global de 8-6. Els vilafranquins, doncs, no han pogut repetir la gesta de classificar-se per a la final-4, com van fer l’any passat, i ara s’hauran de centrar en la lliga, en lluitar per no baixar a Primera.

Com l’any passat, i com és habitual en pistes portugueses, el Patí va haver de lluitar contra el quintet rival i contra un arbitratge casolà que els va deixar sense cap opció. Al minut 12 els locals es van avançar i tot seguit van fer en segon de falta directa. Una decisió polèmica va ser a manca de 3 segons per a la mitja part, en què van xiular una falta directa favorable al Patí, però els àrbitres van situar el temps a zero i només deixaven el Vilafranca el xut directe (que no van transformar).

A la represa, va ser un continu de faltes directes, penals i targetes blaves més que discutibles contra el Vilafranca, combinat amb joc dur portuguès i permissivitat arbitral, que van sentenciar el partit fins al 5-0. Al 17 Lluís Ferrer va fer el primer pel Vilafranca, de penal, però els àrbitres van continuar el seu recital: una expulsió de Marc Palau per una falta molt dubtosa a la tanca, una falta a Marc Vázquez dins l’àrea que van xiular a fora, un cop d’estic a Ferrer dins de l’àrea que es va sentir des de tot el pavelló però que els col·legiats no van veure… Amb tot dat i beneït, en els dos minuts final el Patí va maquillar el marcador, amb hat-trick de Ferrer. L’altre jugador destacat va ser el portar David Arellano, que va evitar un resultat d’escàndol.